hundehuset.no

Leverandør av kvalitetsvarer til hund

Hva vi gjør

Her på Hundehuset har vi spesialisert oss på hundetrenings- og rehabiliteringsutstyr. I tillegg selger vi alt av fôr, utstyr og leker til hund & katt. I butikken har vi også verktøy, kjøkkenutstyr, hageutstyr og diverse til farge og interiør. Mer om de diverse varene våre kan du lese om nedenfor.


Om du vil få med deg tilbud og arrangementer bør du besøke siden vår på facebook!

https://www.facebook.com/Hundehuset.no/

 

Vareutvalg

I butikken vår har vi blant annet:

Kvalitetsfôr

Vi selger hunde og kattemat i fra Vigor & Sage, Provit, Appetitt, Jathi & Vathi, Bozita og Brit! Her har vi noe for enhver hund eller katt. Om du ikke er sikker på hvilket type fôr du skal velge trenger du bare stikke innom oss så skal vi hjelpe deg med å finne ut av det!
Vår misjon er å hjelpe deg med å finne rett fôr til din hund. Ingen hunder er like og det er viktig at hver enkelt hund får det fôret som gir den det den trenger.

Rehabiliteringsutstyr

Klikk på teksten for å redigere. Modulen lar deg legge inn så mange rader du vil, og egner seg ypperlig til å vise tidslinjen eller historikken til en bedrift. Klikk på den grønne +-knappen nederst for å legge til en ny rad. Dobbelklikk på bildene for å endre dem.

Lek og trening

For oss er det viktig at hunden får stimulert alle sine sanser og vi fører utstyr og leker som gir hunden verdifull trening. Hos oss finner du alt fra apportleker til agilityutstyr. Ønsker du noe helt spesielt skaffer vi det i løpet av kort tid.